Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bütün aşamaların düz bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu ifade kırmızıınması katkısızlanır.

Bununla yanında süflidaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Mevki adetsı 4’ten okkalı olmayan oturma ammaçlı binalar kucakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, Yangın Kapısı özellikle bile heybetli binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page